У 2020 році Україна зіткнулася відразу з декількома глобальними катаклізмами. Крім пандемії коронавірусу і подальшої фінансової кризи, чимало бід “накоїла” і погода. У західних регіонах України дощі йшли два місяці практично без перерви, з-за чого утворилися паводки, зруйнували мости, дороги, житло людей. Однак у важкий час наша країна не залишилася без підтримки. Сполучені Штати знову простягають нам руку допомоги.

Потоп на Прикарпатті, фото з вільних джерел
Потоп на Прикарпатті, фото з вільних джерел

Як повідомляє офіційне співтовариство фонду U. S. Embassy Kyiv Ukraine в Facebook, США нададуть Україні кошти на ліквідацію наслідків. Матеріальна допомога становитиме 100 тисяч доларів США. Фонд U. S. Embassy Kyiv Ukraine заявляє, що тісно співпрацює з урядом України, і проконтролює, щоб кошти були витрачені за призначенням.
Ситуація на заході нашої країни залишається досить складною.

Погодні умови все ще погані, йдуть сильні дощі і грози. Однак з допомогою Сполучених Штатів нашій країні буде значно простіше впоратися з наслідками, відновити інфраструктуру і житло.

Нагадаємо, що в Україні будуть розслідувати випадок з виникненням повені на Прикарпатті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, негода залишить жителів Прикарпаття без газу.

Також Знай.uа писав, що у прокуратурі Івано-Франківської області відкрили кримінальну справу за фактом масового знищення рослинного середовища.