У мережі інтернет з'явилися відео від очевидців, які показують ситуацію на пляжах міста Одеси. Для того, щоб позасмагати й покупатися до моря вийшли десятки тисяч людей, створивши справжнісінькі натовпи. Попри пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 та запроваджений карантин, люди не дотримуються соціальної дистанції та не користуються засобами індивідуального захисту, що може спричинити новий спалах захворюваності.

Відповідні записи були оприлюднені Telegram-каналом "Украина Сейчас".

Пляжі Одеси, скріншот відео
Пляжі Одеси, скріншот відео

На відео можна побачити, що ситуація на пляжах нічим не нагадує про карантин. Люди знаходяться дуже близько один до одного, масок не носять. Переміщення носять хаотичний характер, про дотримання соціальної дистанції мова не йде.


Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

26 червня на Одещині виявили 38 нових випадків зараження коронавірусною хворобою. Загальна кількість інфікувань зросла до 1 565. Щодо ситуації в Україні, то COVID-19 підтвердили вже в 42 065 осіб, за останню добу - 948 нових випадків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві на пляжах відбуваються дивні речі: куди краще не потикатися.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кияни вирвались з карантину на пляжі - як запалювали гарячі українці в перші дні червня.

Також Знай.ua писав, що Дніпро відкриває купальний сезон - де можна позасмагати, список пляжів.