19-літня австралійка Софія створила вірусне відео у мережі TikTok завдяки своєму “новому” квадратному обличчю і реакції родичів на нього.

Джерело: британське видання Daily Mail.

Софія вирішила прибрати зайвий жир зі свого підборіддя - таку операцію широко практикують у косметології. Препарат кібелла вколюється під шкіру, після чого жирові поклади “тануть”. Така процедура в Австралії коштує близько 500 доларів. Відразу після ін'єкції формується набряк, який потім спадає.

Скріншот TikTok
Скріншот TikTok

Софія не попередила родину про свій візит до косметолога, а тому ніхто не був готовий до того, що їхня донька і сестра раптово матиме квадратне підборіддя. На відео для TikTok Софія показує реакцію мами, тата, сестри і кращої подруги. Усі дуже перелякані і спантеличені. Напевно найсмішніша реакція у батька дівчини - він приклав руку до свого рота і має страшенно перелякані очі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Лише наприкінці відео-ролика Софія розповідає про те, що трапилось з її обличчям та про процедуру, за яку вона заплатила 500 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше TikTok виявився ідеальним місцем для хакерів, мільйони акаунтів під загрозою

Як повідомляв портал Знай.ua, TikTok утер носа YouTube, які гроші отримують творці додатка.

Також Знай.ua писав, що Пугачова почула фатальний вирок: з Примадонною коїться те, чого не побажаєш навіть ворогу.