Друга хвиля пандемії коронавіруса поступово накриває Україну. З-за несприятливої епідеміологічної обстановки з березня по травень 2020 року діяв суворий карантин, через який були закриті всі освітні установи, а школярі та студенти були змушені перейти на дистанційне навчання.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Новий навчальний рік планують розпочати у встановлений строк – з 1 вересня, проте, ймовірно, навчання проходитиме на віддаленій основі.
Голова Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данилов заявив, що зараз розглядається можливість продовження карантину для навчальних закладів. Таким чином, 1 вересня школи і університети не відкриють свої двері для учнів та студентів. Навчання буде проходити на віддаленій основі, як і в кінці навчального року 2019-2020.

Коли школярі і студенти зможуть повернутися на повноцінну очну форму навчання – невідомо. Все залежатиме від подальшої ситуації з коронавірусом і динаміки розвитку пандемії. Данилов заявив, що школи та університети повинні вже зараз підготувати відповідні технічні рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще