З Голландії прийшли вельми цікаві новини. У мережі з'явилися кадри, на яких можна помітити, як охоронці нідерландського короля Віллема-Олександра допустилися грубої помилки. Інцидент закінчився звичайними усмішками і жартами, однак справжні охоронці не мають права так чинити, адже можуть позбутися роботи.

Повідомляється, що в той час, поки король спілкувався з журналістами повз цього дійства, де стояло кілька охоронців, проїхав чоловік на велосипеді з залізною драбиною на плечах. Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Perepichka News".

Велосипедист і король Нідерландів, скріншот: Telegram-канал "Perepichka News"
Велосипедист і король Нідерландів, скріншот: Telegram-канал "Perepichka News"

"В Нідерландах чоловік на велосипеді зі сходами прорвався крізь охорону короля, поки монарх давав інтерв'ю. До такого замаху їх не готували.", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що з нагоди Дня Конституції України Президент України Володимир Зеленський поклав квіти до пам'ятника творцю першої української Конституції гетьману Пилипу Орлику. Про це повідомляє Офіс Президента у Facebook.

Зокрема, на відео видно, як український лідер разом зі своїм помічником Андрієм Єрмаком і охоронцем підходять до пам'ятника, а потім, забравши у охорони букети з квітами, по черзі кладуть їх під ноги Пилипу Орлику.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скрізь охорона – Зеленський з квітами просто посеред столичній вулиці влаштував яскраве видовище.

Як повідомляв Знай.uа охорона Зеленського "обчистила" постраждалого від повені українця, швидко спрацювали.

Знай.uа писав, Зеленський потрапив до лап львівських вівчарок.