В українській столиці на житловому масиві "Березняки" сталася тривожна історія. Небайдужі громадяни затримали чоловіка, якого не без підстав підозрюють у розбещенні малолітніх дітей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Х.К."

За інформацією авторів публікації, що підозрюваний, незважаючи на перебування поруч дітей, роздягнувся і пішов купатися. У воді, він робив характерні для розбещення рухи руками.

Як говорять очевидці, чоловік це робить вже протягом 2-х тижнів, і не тільки у воді, але і в кабінці для переодягання. На місце під'їхала патрульна поліція і забрала чоловіка до райвідділу для дачі кваліфікації вчинку.

До речі, автори опубликоввли відеозапис з підозрюваним:

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Запоріжжі активісти "Спадщина.Запоріжжя" зловили небезпечного нелюда, який полював на 13-річну дівчинку. Про це розповіли в Telegram-каналі "Новини Запоріжжя".

Повідомляється, що чоловік у соцмережі домовився про зустріч з дівчинкою. При цьому він знав, що їй 13 років. У листуванні він вів з нею розмови інтимного характеру і обіцяв дати їй "урок" на цю тему.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом молодий збоченець зґвалтував 50-річну жінку - чекав у лісі.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі псих взяв на мушку бувалого копа і "покаявся", але тепер пізно.

Знай.uа писав, в Запоріжжі схопили сивого збоченця - "Хотів навчити дівчаток всьому".