Понеділок 29 червня - спокійний, розмірений день, що несе знакам Зодіаку успіх у багатьох сферах. Вважається, що при такому розташуванні планет варто проявляти наполегливість в досягненні своїх цілей і делікатність по відношенню до близьких людей.

Овен

Цей день дуже виграє, якщо буде ретельно розпланований. У іншому випадку ви ризикуєте запізнитися на зустріч або захід, вкрай важливий для вашого майбутнього. Придивляйтеся до дрібниць і знаків долі — всі вони сьогодні будуть мати значення.

Телець

Тельці, на вас навалиться занадто багато справ. Однак немає лиха без добра: ви нарешті зрозумієте, як важливо не звалювати на себе всю відповідальність повністю. Делегуйте частину завдань колегам по роботі або домашнім, а собі виділіть трохи часу для відпочинку і відновлення.

Близнюки

Ідеальний день для самоосвіти і засвоєння нових навичок. На особистому фронті можливі сварки. Тому, якщо є така можливість, мінімізуйте спілкування з другою половинкою.

Читання, фото з вільних джерел
Читання, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Рак

Для Раків в цей день дуже важливе спілкування. Зберіться з друзями поговорити і подивитися фільм, зателефонуйте родичам, запросіть на побачення людину, яка вам небайдужа.

Лев

“Щасливі годин не спостерігають”, — сьогодні це прислів'я точно передає ваш внутрішній стан. Вас переповнює натхнення, енергія і бажання жити до такої міри, що час перестає існувати. Візьміть від цього блаженного стану максимум.

Діва

Дів в цей понеділок будуть намагатися розсердити, і дуже сильно. Доведеться продемонструвати чудеса стриманості та самоконтролю щоб не зірватися на кого-небудь і не підмочити репутацію. Розслабитися ввечері допоможе ароматна ванна з класичною музикою або сеанс масажу.

Терези

День буде дуже прибутковим — приплив фінансів відкриється там, де ви навіть не очікували. Але не піддавайтеся спокусі витратити все відразу. Відкладіть трохи грошей, і незабаром вам випаде шанс вигідно зробити велику покупку..

Скорпіон

Для Скорпіонів цей день обіцяє початок стрімкого кар'єрного зростання, якщо тільки ви продемонструєте напір і ініціативу. Ви проявите якості самого потрібного співробітника і впевненого лідера, і начальство оцінить це по достоїнству. Безробітним Скорпіонам слід придивитися до вакансій — ви можете отримати вигідну ставку і класні умови роботи. Знайдені у цей день шляху приведуть до успіху.

Стрілець

Стрільці, вас спробують вчити жити всі, кому не лінь. М'яко усуньте небажаних порадників і продовжуйте слідувати своєму внутрішньому голосу. Покладайтеся на себе — тільки ви знаєте, що краще для вас. До речі, на цьому грунті можуть виникнути конфлікти зі старшими родичами. Не піддавайтеся на провокації.

Розсипати сіль - до сварки
Розсипати сіль - до сварки

Козеріг

Протилежну стать буде в цей день без розуму від чарівних і харизматичних Козерогів. Сьогодні такий день, що перед вами попадають навіть самі неприступні фортеці, достатньо лише проявити трохи наполегливості. Хороший день для укладення заручин, планування вагітності.

Водолій

У цей день вдасться вирішити всі дрібні завдання, відкладені на потім. Водоліїв здолає жага бурхливої діяльності і прилив сил. Також цей день сприятливий для занять спортом і поліпшення свого зовнішнього вигляду.

Риби

Рибам сьогодні буде здаватися, що весь світ об'єднався проти них, але необхідно проявити стійкість – сильна воля призведе представників цього знака до визнання заслуг, в тому числі і у фінансовому плані. Увечері можливі несподівані приємні новини.