У Харкові продають морозиво з новим оригінальним “наповнювачем”. Якщо ви звикли до смаків ківі, полуниці, малини, — забудьте. Тепер, здається, в тренді морозиво з брудом. Інцидент помітила покупниця супермаркету “Клас” за адресою Московський проспект 259, і надіслала в Telegram-канал “Народний Ревізор”.

Як видно на фото, морозиво аиготовила торгова марка “Ласунка” — популярний виробник, відомий кожному українцю. Це полуничне “Бажане” у пластиковому стаканчику, відоме своєю демократичною ціною, насиченим смаком, а тепер ще й оригінальним наповнювачем.

Брудні справи з морозивом - фото Народний Ревізор

На фото видно, що ціла упаковка, розкриттю не піддавалася. А це означає, що бруд потрапила в морозиво ще на етапі його виготовлення або упаковки. Страшно собі уявити, що ж тоді робиться на заводі “Ласунки” ?

Небажане Бажане з брудом, фото Народний Ревізор

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зараз карантин, і здавалося б, виробники харчових продуктів повинні були в рази посилити пильність і гігієнічність виробництва. Але здається, на підприємстві про це не чули. У Telegram-каналі резонно помітили: добре, що стаканчик потрапив в руки дорослому. Тому що дитина б з'їла цю “смакоту” не дивлячись.

Покупці обурені і радять купувати морозиво якщо не в іншого виробника, то хоча б в іншому магазині. А краще взагалі уважніше дивитися, що ви їсте. Тому що від потрапляння таких “сюрпризів” всередину упаковок з харчовими продуктами не застрахований ніхто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, що карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал Знай.uа, Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Знай.uа писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло