Відомий український педіатр Євген Комаровський заявив, що "готовий набити морду" будь-кому, хто вирішить образити його дружину, а також зізнався, як бореться зі злісними людьми в соціальних мережах.

Про таке він розповів під час розмови зі знаменитою ведучою Ольгою Фреймут.

"Для мене будь-які спроби образити близьких людей… Я просто звірію і намагаюся цих ситуацій не створювати. Ніхто в житті не бачив фотографію моєї дружини, адже якщо хтось напише щось погане, то я зможу знайти його в реальності і набити морду… я просто втрачаю контроль… Кількість людей, які обливають мене брудом, просто катастрофічна", - наголосив Комаровський.

Скріншот з відео

За його словами, він знайшов унікальний та водночас ефективний спосіб боротьби з такими людьми, які не дають йому спокою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Коли мене хейтять, я або закриваю коментарі, або, для мене це унікальний спосіб, створив журнал доктора Комаровського, який зможе читати кожен охочий всього за один долар. І хейтери відсіюються, адже вони можуть вдавитися через цей один долар", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський пояснив, як правильно вирішити проблеми старших дітей у сім'ї.

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський поділився з українцями цінними порадами, як мінімізувати ризик хвороб серця та інсульту.

Також Знай. ua писав, що Комаровський застеріг українців від цієї зеленої отрути.