Потужні дощі з грозами, які цими днями накрили Захід України, дісталася й Маріуполя та затопили деякі вулиці, перетворивши місто на Венецію, а громадський транспорт – на гондоли.

Відповідні фотографії з цим активно оприлюднюються користувачі соціальних мереж та місцеві ЗМІ.

Відтак, як відзначається, стихія паралізувала життя у місті, адже дощова каналізація не змогла справитися з великою кількістю води. В результаті рівень води стрімко піднявся, затоплюючи вулиці.

Зокрема, під одним з мостів утворилася величезна калюжа: там застряг автобус наполовину в воді, а легковики накрило водою майже повністю.

Затоплений Маріуполь

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У зв'язку зі зливою довелося зупинити електротранспорт на низці доріг. Так, найважча ситуація склалася у Кальміуському районі. Там, під мостом, в районі кладовища, утворилася яма, яку транспорту довелося буквально пропливати.

За словами начальника міського трамвайно-тролейбусного управління Віталія Донева, колапсом дану ситуацію назвати не можна, але вона "досить важка".

Нагадаємо, раніше в ДСНС розповіли про збитки від повені на Прикарпатті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також, "Знай.uа" писав, що прикарпатець емоційно висловився про вирубку лісів у Карпатах.