У Харкові чоловік вирішив скористатися всеукраїнським таксі та був жорстоко ошуканий. Так, всього за п'ять хвилин вартість поїздки зросла в кілька разів і клієнт замість 50 гривень був змушений заплатити цілих двісті.

Про це розповіли в Telegram-каналі "Народний ревізор".

"Чоловік замовляв таксі 838 з пункту А в пункт В, стандарт, їхати потрібно було 7км. Додаток показав вартість поїздки 50 грн з урахуванням знижки. Вільне авто відразу не знайшли, передзвонив диспетчер і сказав, що є інша машина, її вартість - 112 грн.

Скріншот з допису

Клієнт погодився, але по приїзду виявилося, що чоловік вже повинен заплатити майже 200грн, мовляв, 112грн - це тільки подача таксі", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В результаті клієнт заплатив більше і написав на підтримку. Вже у самому додатку пообіцяли розглянути звернення протягом доби, але в підсумку й через 2 тижні цього не зробили.

Скріншот з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин можуть продовжити до нового року через шастання українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал Знай.ua, Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь-який момент

Знай.ua писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло