Влада однієї з японських префектур провела незвичайне нагородження. Нагороду отримала… Звичайна кішка! І дійсно, чотириногу красуню нагородили почесною грамотою і великим запасом котячого корму – те, що дійсно потрібно котику. Але що ж змусило піти представників влади на такий крок, щоб заохотити кота? Насправді, тварина дійсно вчинила героїчний вчинок.

Кішка-героїня, фото Lenta lite

В одному з японських міст з літнім жителем сталося неприємна пригода. Дідусь йшов по вулиці, але не помітив яму, і провалився в неї, пошкодивши собі ногу. Героїчна кішка знайшла старого. Вона почала бігати біля ями і голосно нявкати. Вона не відходила до тих пір, поки тварина не звернули увагу перехожі. Вони і викликали рятувальників, які витягли дідуся з ями.

Пухнаста рятівниця стала частиною японської історії, фото Lenta lite

Історія закінчилася добре. Дідусь потрапив у лікарню, але в підсумку його вилікували, і зараз він повністю здоровий. Кішка ж отримала свою нагороду – величезний запас корму, якого їй вистачить на рік. Виявляється, не тільки собаки вміють рятувати людей. Кішки – теж не промах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, До чого сняться кошенята: тлумачення сну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Хаскі врятували кошеня і взяли його в сім'ю.