Офіційний курс валют на вівторок, 30 червня, не зазнав істотних змін. Більш-менш значні “зрушення” показав тільки євро. Європейська валюта подорожчала відразу на 5 копійок, і згідно з курсом Національного банку України, буде торгуватися за 29.95 грн.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube


Американський долар не продемонстрував практично ніякої динаміки. Валюта подешевшає на 1 копійку, і її курс складе 26.69 гривень.

Незначно подорожчав польський злотий. Його курс змінився на 1 копійку, але вже в бік подорожчання. Офіційний курс польської валюти в Україні складе 6.70 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, долар по 30 та шалена інфляція – МВФ спрогнозував кризу в Україні до 2023-2024 років. МВФ також спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.

Як повідомляв портал Знай.іа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.