Колишній заступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна пояснила, чому оголосила про створення власної партії, та чому зробила це в купальнику.

Про це вона розповіла в інтерв'ю видання "Страна".

Олександра Клітіна вважає, що в її сексуальності немає нічого поганого і красива жінка також може бути розумною, рішучою і сміливою.

"Нехай наші чоловіки звикають, що красива жінка теж може бути розумною, рішучою і сміливою. І не треба в паранджу нас, жінок, замотувати. Вибачте, а що такого в моєму вигляді? Ви що, на пляжі грудей не бачили? Ну, реально ", - сказала Клітіна.

Колишня чиновниця вважає, що своїм відео "показала цей нарив, "ось і гній випливає".

"А що поганого в моїх грудях? Я ні в кого нічого не вкрала, корупцією не займалася, а навпаки. Так що, мене тепер треба хейтети за те, який у мене вигляд і стать?", - зазначила Клітін в інтерв'ю.

До слова, на запитання про справжність її грудей, Клітіна відповіла, що ця інформація "коштує грошей".

Клітіна також зазначила, що записуючи відеозвернення, хотіла "відвести душу", а її метою було те, щоб син нею пишався.

"Я вирішила висловити те, що думаю про цих політичних проститутів. А ще мене повією називають! Як мінімум я хотіла відвести душу ... Ви знаєте, я хочу, щоб мій син мною гордився. А не чув в школі, що мама - шлюха. Це моя мета ", - пояснила вона створення партії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Про свою партію Клітін розповіла, щовона матиме назву "Україна проти корупції" і буде ліво-центристською з екологічним напрямком. При цьому вона підкреслила, що не є сексисткой і в партію прийматимуть бажаючих не залежно від статі.

При цьому, Клітіна зазначила, що корупцією в Україні займаються лише чоловіки, хоча, за її словами, "ще не незрозуміло, якої вони статі".

"Я не сексистка. Чоловікам ми теж раді. Ми не дискримінуємо людей за належністю до будь-якого статі... Але подивіться, хто у нас корупцією займається? Чомусь в більшості своїй чоловіки. Не жінки. Я вважаю, що ці політичні проститути - вони ж і сексисти. І ще незрозуміло, якої вони орієнтації, і що вони зробили, щоб їм дали ці високі посади ", - пояснила Клітін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "проститутами"

Як повідомляв портал Знай.ua, ролик фігурантки секс-скандалу Клітіної розкритикували в мережі

Також Знай.ua писав, звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.