Дружину президента України Олену Зеленську, яку госпіталізували з Covid-19, ще проходить лікування викликаної вірусом двосторонньої полісегментарної пневмонії.

Зеленська знаходиться в стаціонарному відділенні київської лікарні. Про це сказано в повідомленні прес-служби Офісу президента.

"Олена Зеленська продовжує лікування від Covid-19 і спричиненої ним двосторонньої полісегментарної пневмонії у стаціонарному відділенні київської лікарні. Перша леді почуває себе краще і поступово одужує, але все ще продовжує антибактеріальну терапію і знаходиться в ізоляції під наглядом лікарів", - повідомили в ОП.

Олена Зеленська, фото Instagram
Олена Зеленська, фото Instagram

12 червня Офіс Президента повідомив, що Зеленська отримала позитивний результат тесту на Covid-19, але відчуває себе добре і не має жодних симптомів хвороби.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

16 червня Зеленську доставили до лікарні з пневмонією середнього ступеня тяжкості через коронавірусну інфекцію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська, яка інфікована коронавірусом, привітала українських медиків з професійним святом, а також зізналася, що її здоров'я в руках людей у білих халатах.

Як повідомляв портал Знай.uа, зараз Олена Зеленська знаходиться в окремому боксі лікарні, їй призначено антибактеріальну терапію.

Також портал Знай.uа писав, що турецька газета Hurriyet вирішила, що першою леді України і дружиною Володимира Зеленського є співачка Віра Брежнєва.