У вівторок, 30 червня в українському сегменті інтернету розлетілася новина про те, що в Starbucks нібито вже в липні цього року маємо намір відкрити перші кілька закладів в Києві, а протягом найближчого півроку - і в інших українських містах.

У цій інформації ЗМІ посилалися на повідомлення якогось представництва Starbucks Corporation в Україні.

Зокрема, видання "Гордон", посилаючись на отриману інформацію від цього представництва, повідомило, що 20 липня у столиці з'явиться одразу три кафе Starbucks. А до кінця року компанія планує зайти також в інші українські міста-мільйонники.

Зазначалось, що для українців вартість кави від Starbucks складе від 45 гривень за еспресо і до 70 гривень за латте.

кафе Starbucks , фото:capital.ua
кафе Starbucks , фото:capital.ua

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак пізніше з'ясувалось, що таких планів у Starbucks наразі немає.

Про це повідомило видання UBR.ua, посилаючись на відповідь із компанії. Starbucks поки що не планує розширюватися в Україні, повідомили в команії.

"Хоча ми завжди шукаємо можливості донести досвід Starbucks до клієнтів, ми підтверджуємо, що ці дані не точні, і наразі у нас немає планів відкриватися в Україні", – нібито заявили в пресофісі, який відповідає в Starbucks за регіон EMEA (Європа, Близький Схід і Африка).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, каву торговельної марки Starbuсks продаватимуть у кількох українських аеропортах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Starbucks створила незвичайну ручку для безконтактної оплати

Також Знай.ua писав, Дейенеріс поставила крапку в скандалі з чашкою з Starbucks у "Грі престолів"