Мешканка Чорноморська попросила звернути увагу і висвітлити проблему її сусідки Валентини Олександрівни. Про це повідомляє організація "Наш Чорноморськ".

Жінка багато років віддала Іллічівському судноремонтному заводу, довгий час працювала вчителем у школі, потім була прибиральницею, а на схилі літ опинилася в складних життєвих обставинах.

Пенсіонерка, фото: youtube
Пенсіонерка, фото: youtube

Останні роки її помешкання перетворилося на звалище непотрібного мотлоху. Ускладнює ситуацію те, що жінка практично осліпла і пересувається на дотик. У квартирі є старезна газова плита. Працює всього одна конфорка, яка пропускає газ. Жінка не може собі готувати, бо погано бачить.

Пенсіонерка, фото: youtube
Пенсіонерка, фото: youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В квартирі немає гарячої води і ппанує повна антисанітарія. А кімната, у якій спить бабуся, завалена сміттям і різним мотлохом. Сусіди скаржаться на тарганів і жахливий запах. Але всіляко допомагають їй: ходять в магазин за продуктами і діляться їжею.

Найцікавіше, що бабця не самотня, і родичі у неї є - дорослий син, який переселив свою матір з трикімнатної квартири в гуртожиток. Є невістка, яка іноді відвідує стареньку. Вона в розлученні, однак колишній чоловік прописаний в квартирі, що не дозволяє оформити субсидію. За великим рахунком, родичі не беруть в її житті участі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині рятувальники шукають чоловіка і його мторний човен.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві поліція шукає худорлявого чоловіка.