Український громадський діяч Андрій Пальчевський розповів про те, що зареєстрував політичну силу. Про це він сказав у відео під назвою "Перемога! Буде!" у своєму Facebook.

Він зняв ролик біля Міністерства юстиції, куди прийшов у важливій справі.

"Відчуваю себе, як перед РАГСом. Тільки що зареєстрували політичну силу. Називається "Перемога" Пальчевського. Сенс її простий і зрозумілий. Ми чекали 30 років, ми довірили новому керівництву можливість повернути справи в країні і розчарування досягло межі. У кого не досягло – нехай дивиться іншу передачу. Крім бажання потрібно знаходити людей, які не тільки хочуть, а й можуть. Принципи існування руху будуть дуже простими – об'єднавча сила навколо центру, а не поділ на схід, захід, північ, південь", - розповів він.

Пальчевський, фото: youtube
Пальчевський, фото: youtube

Пальчевський зазначив, що для них однаково кохана і Одеса, і Чернігів, Львів, Волинь, Закарпаття і Черкаси.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"А що стосується економіки – давайте залишимо всі нематеріальні розмови їм, а самі займемося добробутом, боротьбою з бідністю і запросимо для цього людей, які можуть. І якщо ви "за" – перемога буде за нами", - резюмував Пальчевський.

Перемога! Буде!

Перемога! Буде!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 1 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський назвав головний недолік влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський підняв квартирне питання після вибуху в Києві.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський в День конституції змусив українців замислитися.