В умовах пандемії коронавірусу курортний сезон був під великим питанням. Однак після ослаблення карантину українці все-таки почали готуватися до відпустки на морі. Щоб забезпечити достатню кількість місць для пасажирів, присутніх на відпочинок, “Укрзалізниця” призначила 6 додаткових поїздів.

У їх число увійшли як постійні, ходили до карантину щодня, так і літні поїзди.
З 5 липня відновлюється рух поїзда сполученням Харків-Херсон.

Поїзд курсуватиме щоденно. Додається і поїзд Львів-Новоолексіївка. У літньому графіку він буде ходити щодня, а з 13 вересня – через день. По маршруту Ковель-Новоолексіївка пасажири зможуть їздити через день. З Ковеля він буде відправлятися по парних, з Новоолексіївки – по непарних.

Вагон, фото Укрзалізниця
Вагон, фото Укрзалізниця


Також “Укрзалізниця” призначила поїзд Львів-Херсон. Він буде постійним, і ходити буде в щоденному графіку. Сезонний поїзд Харків-Бердянськ призначений з 3 липня по 6 вересня. Відправлення з Харкова буде по парних днях, з Бердянська – по непарних. Крім того, призначається поїзд Хмельницький-Новоолексіївка, який курсуватиме через день.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

фото Укрзалізниці
фото Укрзалізниці


У поїздах будуть дотримуватися всіх заходів безпеки. Провідники зобов'язані проводити регулярне прибирання у вагонах. Будуть використовуватися спеціальні склади для обробки білизни після прання. Перед посадкою в поїзд пасажири пройдуть температурний скринінг. До поїздки допускаються тільки люди в захисних масках. Продаж їжі і напоїв в вагонах час пандемії заборонена. “Укрзалізниця” запевняє, що всі локомотивні і поїзні бригади пройшли інструктаж і забезпечені засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що з Києва з 1 липня відправляться позеда в Бердянськ.

Також Знай.ua повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай.ua передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.