Для приготування рідкого добрива з кульбаби для практично всіх культур знадобиться 1,2 кг свіжозрізаного подрібненого листя і кореневищ. Їх заливають 10 л води і настоюють 3 тижні.

Дану рідину через 3 тижні варто процідити, але не розводити водою. Тепер можна підгодовувати рослини.

Для боротьби з попелицями, кліщами і медяницею 200-300 г подрібненого листя і кореневищ кульбаби заливають 10 л води, настоюють 2-3 години, проціджують і відразу ж обробляють рослини.

Вінок з кульбаб, фото Pixabay
Вінок з кульбаб, фото Pixabay

Настій потрібно відразу використовувати весь, його не зберігають.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що врожай красивих, соковитих і здорових помідорів - найкраща нагорода влітку. Підгодівля квітучих томатів у цій справі просто необхідна річ.

Сайт зі смаком опублікував 2 корисних рецепти, які допоможуть зробити томати апетитними і красивими. Насамперед, це розчин на золі, яким потрібно поливати кущі під корінь. А другий сумішшю ви зможете обприскати кущі, щоб прискорити зростання і запобігти зараження рослини.

Відомо, що добрива сприяють зростанню і розвитку кущів помідорів, рясного цвітіння і зав'язування плодів. Також швидке дозрівання і великий урожай - гарантовані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як за допомогою золи і нашатирного спирту наростити зелену масу.

Як повідомляв Знай. ua, корисні властивості зелених "хвостиків" полуниці.

Також Знай. ua писав, як правильно підживлювати виноградну лозу.