Борис Нємцов, відомий російський опозиціонер, був застрелений кілька років тому в Москві. Один з найбільших політиків активно протистояв владі Росії і опонував Путіну. У покійного Бориса Нємцова залишилася сім'я – дружина і дочка. Діти ростуть швидко, і донька вбитого опозиціонера оголосила про те, що скоро вийде заміж.

Діна Нємцова опублікувала фотографію, на якій вона разом зі своїм обранцем. З Дмитром Матевосовым вона зустрічалася протягом 3 років, вони знайомі зі шкільної лави. На фотографії у Діни видно кільце на пальці. В описі дочка Нємцова оголосила про те, що вони з Дмитром заручені, і незабаром варто чекати весілля.

Діні Нємцовій всього 18 років. Вона нещодавно закінчила школу, але вже готується піти під вінець. Міцна любов з самої школи. Напевно батько пишався б своєю дочкою.

Нагадаємо, Зеленському відзвітували про розслідування вбивства Шеремета

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, національний союз журналістів звернувся до Зеленському щодо розслідування справи про вбивство Павла Шеремета.

Також Знай.uа писав, представник ОБСЄ заявив, що нерозкрита справа вбивства Шеремета стримує свободу слова, ЗМІ та безпеку журналістів.