Скандальна ексзаступник міністра інфраструктури Олександра Клітіна знову осоромилася в прямому ефірі. Причому, кілька разів підряд.

Колишня заступниця міністра інфраструктури Владислава Криклія прийшла на телеканал "Апостроф TV" на пргограму "Всьо по бєспрєдєлу". В прямому ефірі Клітіна назвала канал смітником, але не змогла сказати на якому саме телеканалі вона зараз знаходиться.

Ведуча запитала Олександру Клітіну, чому вона за три дні поміняла свою позицію і погодилася прийти в студію. У відповідь ексчиновниця заявила, що їй не дозволяли приходити на телеканал в космічному агенстві, де вона працювала, оскільки там вважали його "медійним смітником".

Коли ж телеведуча попросила Клітіну назвати канал, на якому вона дає інтерв'ю, і який нібито вважають смітником, ексчиновниця сказала, що не знає, де вона зараз знаходиться.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В іншому телеінтерв'ю, яке Клітіна дала ZIK, вона заявила, що депутати думають лише "про члени". А на запитання ведучої, чому для своєї заяви про створення партії Олександра обрала такий відвертий образ, ексчиновниця пояснила, що хотіла показати, що депутатів "цікавлять лмше цицьки".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола героїня секс-скандалу Клітіна заявила про створення партії для боротьби з "проститутами"

Як повідомляв портал Знай.ua, ролик фігурантки секс-скандалу Клітіної розкритикували в мережі

Також Знай.ua писав, звільнена заступник міністра Клітіна різко відповіла на стьоб Криклія.