Колишня в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун негативно висловилася на адресу ректора Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського.

Так, ексчиновниця розкритикувала ролик співаючого ректора в TikTok на своїй Facebook-сторінці, звинувативши його в "сексизмі" і "нездоровому вихвалянні грошима".

"Доросла людина в оточенні молодих дівчат і з купою доларів у руках каже, що багаті чоловіки не бувають старими😳 Це відео з Михайлом Поплавським", - обурилася Супрун.

@poplavskiy.m

Батько поганого не порадить 😎 #Поплавський #Поради #Мотивація

♬ оригинальный звук - poplavskiy.m

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На її думку, в кліпах та інтерв'ю Поплавський "публічно демонструє хворі амбіції і вподобання".

"Дивно, що нікого не обурює факт, що Поплавський веде себе як збоченець, при цьому він – ректор і викладач навчального закладу, в якому навчаються молоді люди, які ще не досягли повноліття", - заявила колишня глава Моз.

Також Супрун пригадала махінації ректора з бюджетом Міністерства культури і заснування ним же фейкового навчального закладу в 2014 році.

"Є безліч відео, фото та свідоцтв збоченої поведінки Поплавського – наприклад, він постійно дозволяє собі цілувати або обіймати студенток. І навіть особисто в своїх інтерв'ю хвалиться тим, що дуже любить молодих студенток, і що він "шалун" 🤯 Лише за такі дії і висловлювання в цивілізованих країнах Поплавський вже б давно отримав кілька судових позовів", - резюмує вона.

Днями мені скинули дивне та образливе відео, в якому викладена суміш сексизму, об’єктивації, хтивості та нездорового...

Geplaatst door Уляна Супрун op Woensdag 1 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Супрун налякала українців новою "страшилкою", винні песики.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишнього заступника Супрун запідозрили в "експериментах над українцями".

Також портал Знай.uа писав, що медичні маски небезпечні для дітей – Супрун попередила батьків про страшні наслідки.