Кейт Овенс прославилася не тільки звірячим апетитом: при вазі всього в 58 кг вона здатна з'їсти порції значних розмірів за короткий проміжок часу. Також дівчина постійно бере участь в «харчових челленджах», уплітаючи на спір величезні хот-доги, стейки, торти за лічені хвилини. Приміром, їй знадобилося менше години, щоб знищити стейк калорійністю 8 тис. ккал — це в кілька разів більше рекомендованої добової норми для жінок. А з'їсти п'ять з половиною хот-догів і перемогти десятьох конкурентів Кейт вдалося за п'ять хвилин.

Улюблена фраза Овенс — «Не суди про книгу по обкладинці». Адже навряд чи хтось уявляє собі мініатюрну блондинку, говорячи про таку кількість їжі, що поглинається. Дивлячись на її раціон, здається, від такої кількості їжі можна просто луснути.

26річна Кейт користується популярністю завдяки своїй незвичайній здатності... їсть тонни їжі, при цьому абсолютно не товстіючи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На одній з останніх фотографій, викладених на її сторінці в Instagram, вона позує з величезною 4000-калорійною порцією риби і чіпсів, яку вона з'їла менш ніж за 30 хвилин. І схоже, це її звичайна порція їжі...

Кейт Овенс, фото Instagram
Кейт Овенс, фото Instagram

Кейт Овенс, фото Instagram
Кейт Овенс, фото Instagram

Кейт Овенс, фото Instagram
Кейт Овенс, фото Instagram

Кейт Овенс, фото Instagram
Кейт Овенс, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи можна схуднути за допомогою проносних.

Як повідомляв портал "Знай.ua", психолог розповіла, як позбутися від сором'язливості.

Також "Знай.ua" писав, які продукти категорично не можна їсти сирими.