У російській столиці стався вельми тривожний і деякою мірою повчальний інцидент. Так, 31-річна стюардеса Тетяна жила разом зі своїм хлопцем 34-річним Андрієм в квартирі на півночі Москви.

Одного разу пара випила, молодий чоловік заснув, пізніше Тетяна прийшла до коханого і попросила трохи уваги (якщо ви розумієте, про що йде мова). Однак абсолютно несподівано почалася зона турбулентності.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Андрій відкрив очі і почав голосно сигналізувати про необхідність поспати. Зарулив провітритися на вулицю, а коли повернувся — почалося побиття (хлопець каже, що ініціатором була Таня).

Стюардеса Таня, фото: Telegram-канал "Mash"
Стюардеса Таня, фото: Telegram-канал "Mash"

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чоловік схопив стюардесу за волосся і кілька разів ударив її по обличчю. Вранці дівчина вирішила закінчити спільний політ — зібрала речі і заразом зафіксувала побої: у неї забиття голови, обличчя та правої руки. Тепер в цій історії розбирається поліція.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, озвірілий львів'янин до смерті побив дружину.

Як повідомляв Знай.uа п'яний киянин по-звірячому побив маленького хрещеника - горе-мати вигороджувала товариша по чарці.

Знай.uа писав, "Забив палицею і покинув гнити в полі" - вбивця дівчини, яку роками шукала вся Україна, приголомшив зізнанням.