Ми живемо в прогресивному, але дуже токсичному столітті, перебуваємо під постійним впливом цілої низки негативних факторів навколишнього середовища, як вдома, в офісі, на вулиці, так і на природі. Погана екологія і неправильне харчування - про це можна навіть не говорити. Ін'єкції краси - додаткове хімічне навантаження на наш організм, а їх біологічна безпека - під великим питанням.

І, як ви могли зрозуміти, сьогодні мова піде про ботокс - токсин ботулізму, найсильніший з відомих науці органічних отрут. Якщо під час Другої світової війни його розглядали в ролі біологічної зброї, то сьогодні ця речовина використовується в медицині.

Так, нове застосування ботоксу знайшла косметична промисловість, коли з'явилися так звані "уколи краси", які в наші дні знайшли страшну популярність. Але, як відомо, все має свою ціну, і ботокс не є виключенням.

По всьому світу раз у раз трапляються випадки, коли в результаті уколу ботоксу у людей виникають, наприклад, порушення зору або мозкової діяльності. В інтернеті ви знайдете величезну кількість відгуків постраждалих від подібних процедур.

Дівчина, фото: Getty Images
Дівчина, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зокрема, ін'єкції ботоксу знижують чутливість. Ви могли помітити, що міміка тих, хто зробив ін'єкції краси, простіша. І воно не дивно чому - їм важче виражати емоції, адже деякі частини тіла попросту німіють.

Відомо, що наш організм працює за принципом зворотного зв'язку. Якщо міміка відмирає - послаблюється зв'язок нервових закінчень з мозком, що тягне за собою і збіднення емоційної палітри. А якщо мова йде про роки без сміху, наприклад?

Можливість посміхатися безпосередньо пов'язана зі щастям і задоволенням. Менше посміхаємося - наш мозок отримує менше сигналів про те, що життя хороше, а відтак, як доведено наукою, коли ми не щасливі, з'являються зморшки - виходить, що це замкнути коло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відвертий купальник російської Кардашьян ледь не порвався на величезних грудях.

Як повідомляв Знай.uа спорт або силікон? Екзотична фітнес-модель покрутила соковитими сідницями на камеру.

Знай.uа писав, груди, яким позаздрять всі – Міс Україна поділилася "гарячим" спогадом.