Курйозний момент трапився під час ранкового пленарного засідання Верховної Ради. Так, депутат від "Голосу" Ярослав Железняк намагався сказати номер правки до законопроєкту про легалізацію грального бізнесу, а спікер Дмитро Разумков не зміг розчути, тим самим повторивши "легендарний" випадок поліцейського з бабусею.

Даний інцидент помітили журналісти 24 каналу.

Передаємо розмову нардепа та Разумкова без змін:

Железняк: Я буду наполягати зараз лише на одній своїй правці під номером сто шістдесят дев'ять. Вона дозволяє забрати гральні автомати з трьох і чотирьохзіркових готелів.

Разумков: Ще раз. Правку на підтвердження – номер?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Железняк: Зараз ми голосуємо мою правку сто шістдесят дев'ять. Щоб прибрати гральні автомати з готелів.

Разумков: Сто вісімдесят дев'ять?

Железняк: Сто шістдесят дев'ять!

Разумков: Сто шістдесят п'ята?

Железняк: Дев'ять! дев'ять!

Разумков: Сто шістдесят дев'ята? Добре.

Варто зауважити, що даний діалог майже скопіював популярна навіть за межами України розмову пенсіонерки й поліцейського, що приймав виклики. Так, остання зателефонувала до поліції, аби уточнити, котра година, але ніяк не могла розчути.

Замість числа десять пенсіонерці вчувалося дев'ять. А відтак, поліцейському доводилося повторювати одне й те ж слово багато разів. Місцями він навіть починав кричати, але залишався ввічливим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Майкл Щур потролив "Голос" Вакарчука: "Рейтинг менший, ніж кл*тор у колібрі".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Також портал Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.