В Красноярську невідомі розстріляли машину з дитиною, коли та їхала на світлофорі. Наразі правоохоронці вже розшукують зловмисників.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як відзначається, все сталося в районі Передмостової площі. Саме там, за словами водія, коли він з дружиною і дитиною їхали біля світлофора, по машині хтось вистрелив з пневматичної зброї.

"І попали саме в бічне скло! Якраз туди, де сиділа дитина", - каже водій авто.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зокрема, чоловік підозрює, що по його машині вистрелив керманич білої Toyota Land Cruiser, щоправда, доказів у нього немає. Не виключено, що стрілець міг бути і з іншого авто.

Варто зауважити, що в соціальних мережах цей випадок викликав суперечки: деякі звинуватили в події самого водія, мовляв, порушив ПДР. Інші ж навпаки встали на бік потерпілого та зауважити, що в будь-якому разі стріляти по склі машини це вкрай погано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Запорожець "замінував" АТБ заради коханої - "Напередодні посварилися"

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодійку, яка обікрала молоду матір.

Також Знай.ua писав, що У Києві 6-річний хлопчик став жертвою озвірілого хрещеного, мати прикрила – "Випав з вікна"