Народний депутат від фракції "За майбутнє" Віктор Бондар розкритикував роботу українських банків та заявив, що вони "створенні для того, аби обчищати" людей.

Про таке він розповів у політичному шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

За словами нардепа, в країні погана банкова система, яка відстає на від закордонних, а відтак українські банки тільки те й роблять, що на "живуть коштом" облігацій, бо "нормальні" кредити їм давати складно.

Фото зі студії

"Прийдеш в український банк, все виконаєш, усі нормативи, даси в три рази більше. Але коли ти це все виконаєш, то ти сидиш і думаєш, а навіщо мені тоді ваші гроші? Якщо в мене все так добре, я це все можу зробити, то мені ваші гроші під 20% вже й даром не потрібні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тому що це маразм те, що вони (Нацбанк, - ред.) роблять. Банкам сьогодні не вигідно кредитувати ні простих людей, ні підприємців. Для них вигідно тільки купувати облігації, і вони просто заходять і грабують це все", - сказав нардеп.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, квіткові подарунки нардепів розлютили українців – це "абсолютний жах", - Анатолій Матіос.

Як повідомляв Знай.uа у Мілованова був конфлікт із Зеленським через гумор і Кварталу-95.

Знай.uа писав, Шуфрич вимагає скасувати заборону на "георгіївську стрічку" - законопроєкт уже в Раді.