У штаті Огайо, Сполучені Штати Америки відбувся незвичний і дуже неприємний інцидент з піцою одного з місцевих закладів під назвою Little Caesars: на ній працівники піцерії виклали свастику ковбасками пепероні. Винних у цьому вже звільнено, а компанія принесла свої вибачення.

Джерело: CNN.

"Моя дружина запитала:" Милий, ти точно замовляв це? ". Я повернув голову і побачив вираз повного шоку на її обличчі, а потім подивився на піцу і вже сам прийшов у жах", - згадує Ласка.

Пара відразу ж подзвонила в піцерію, щоб поскаржитися, однак додзвонитися було важко, усі лінії були постійно зайняті.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Пізніше менеджер повідомив, що "співробітники піцерії просто жартували одне над одним і піцу не повинні були віддавати нікому з клієнтів". Однак у компанії заходи проти цих людей застосували й звільнили їх.

"Ми за расове розмаїття в нашій країні. Все, чого ми хочемо, щоб цій ненависті настав кінець", - стверджує дружина Ласка Місті, очевидно натякаючи на проблему з системним расизмом, що й стало причиною масових заворушень проти поліцейського насильства у США.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці влаштували "Майдан" під вікнами у Кличка, обдурені і відчайдушні — ані грошей, ані квартир.

Як повідомляв Знай.uа "$100 000 і нікого не покарають", — відомий репер пообіцяв відшкодувати збиток від погромів у США.

Знай.uа писав, Трамп дозволив копам використовувати задушливі захвати - "Було б дуже навіть добре".