У суботу, 3 липня, по всій Україні триматиметься нестерпна спека, місцями температура повітря підніметься до +36 градусів. При цьому дощі і грози нависнуть над західними регіонами, а також локально пройдуть у Чернігівській і Сумській областях.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в суботу в Україні переважатиме спекотна і суха погода.

"В більшості областей України – сильна спека! Очікується вдень +30 +35 градусів, на півдні, на сході та місцями в Центрі місцями +36 + 9 градусів! Тільки на Заході буде трохи нижче, +25 +29 градусів, а в дощах навіть подекуди +20 +24 градуси", - написала синоптик.

У Києві в суботу можливий локальний дощ. Повітря вдень у столиці прогріється до +29 градусів.

Одразу почну із температури повітря. У більшості областей України - сильна спека! Очікується вдень +30+35 градусів, на...

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 3 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

4 липня відзначається день священномученика Терентія, єпископа Іконійського. У минулі часи помітили, якщо цей день спекотний, то грудень буде морозним. У цей час зацвітає липа.

погода на 4 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший жаркий місяць 2020 року.