Український громадський діяч Андрій Пальчевський, який днями заявив, що збирається створити свою політичну партію, зачепив злободенну тему для кожного українця - гроші.

Про це стало відомо із відео, яке він опублікував на своїй сторінці у facebook.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

"Зверніть увагу на хамську поведінку послів закордонних держав, які розказують нам, якого банкіра наша держава повинна поставити для нашого народу. Ми вже наслухались всіх цих грантоїдів і цих товаришів, які нам зовсім не товариші. Вони товариші наших олігархів", - каже Пальчевський.

За його словами, експрезидент Польщі Квасневський - кращий друг п’ятого президента України Порошенка, раніше просив - не чіпайте Петю, бо це порушення демократії. Хоча це саме він створив олігархічний клан в Україні.

"Як грошей на мільярди вивезти, то це не порушення, а як тільки починають притискати якогось Смолія, скажіть, що він зробив хорошого для українського народу?! Зате, очевидно, він багато зробив для польського, американського, німецького, які дуже зацікавлені в тому, щоб ми були там, де ми є, а саме - у задниці. Так ось, викликати їх на килим і поставити туди, де знаходимось ми", - резюмував Пальчевський за обідом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський зізнався, навіщо йде в політику і заявив про рішучі дії.

Як повідомляв Знай.uа Пальчевський розповів, які люди потрібні Україні – "З олігархами доведеться посваритися".

Знай.uа писав, українська свобода слова в небезпеці – зазначив Пальчевський, хто хоче закрити рот блогерам, сайтам і YouTube.