Індійський бізнесмен з міста Пуне Шанкара Курхаде має велику пристрасть до золота: тому й маска проти коронавірусу у нього також із цього благородного металу.

Джерело: місцеве видання Tribune India.

За словами Курхаде, на ідею замовити собі маску з золота його наштовхнула історія про чоловіка, який виготовив собі цей засіб персонального захисту зі срібла. Оскільки Курхаде любить золото і завжди носить близько кілограм цього металу на собі, він довго не розмірковував, а відразу звернувся до майстрів.

На виготовлення маски пішло вісім днів і 60 г золота. Вона містить маленькі отвори, щоб в ній можна було дихати. Така розкішна забаганка обійшлась, за словами бізнесмена, у кругленьку суму - чотири тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Чоловік зовсім не стверджує, що така маска є ефективним захистом від вірусу, проте не зміг впоратись зі спокусою. Неочікувано, вона принесла йому популярність: у рідному місті люди весь час просять його про фотографію і селфі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянка з мітлою влаштувала дикий шабаш в метро - "Знімайте маски".

Як повідомляв портал Знай.ua, Киянам напророкували літо в масках, - "І в транспорті, і на роботі..."

Також Знай.ua писав, що Юний львів'янин знайшов спосіб навчити українців одягати маски і мити руки, - аплодує вся країна