Цей тиждень без сумніву належить Якову Смолію: його відставка з позиції голови НБУ обговорювали абсолютно усі, тепер же зірка усіх новин “засвітився” із годинником Patek Philippe за 42 тисячі доларів на руці.

Про це повідомляє видання Апостроф.

Фотографії з годинником на руці ексголови НБУ були зроблені третього липня у Верховній Раді, куди чоловік прийшов, щоб бути присутнім на голосуванні депутатів за ухвалення його заяви про звільнення із посади. Депутати Верховної Ради України схвалили звільнення чиновника.

В цій історії важливо не забувати, що Смолій посідав посаду голови НБУ ще з часів Порошенка. Ба більше, він прокоментував свою відставку наявністю значного політичного тиску на нього з боку чинної влади.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Patek Philippe - швейцарська фірма годинників, заснована двома поляками-мігрантами у середині 19 століття. Вважається не лише однією із найдорожчих марок годинників у світі, але й такою, що має всі претензії на елітарність та ознаку хорошого смаку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Bentley представила люксовий годинник за ціною бюджетного авто.

Як повідомляв портал Знай.ua, Венедиктова оскандалилася з Hublot - підробка чи спроба приховати дорогезний годинник.

Також Знай.ua писав, що Bugatti представила люксовий годинник за ціною суперкара.