Ці корисні поради досвідчених астрологів допоможуть вам, навіть якщо ви не вірите в гороскопи. Дотримуватися їх нескладно, а от користь ви помітите відразу! Тому…

Овен

Дотримуйтесь нейтралітету і не кидайтеся в крайнощі. Уникайте непродуманих рішень, що стосуються фінансів. Приділіть увагу здоров'ю судин і нервової системи.

Телець

Відкриються нові професійні перспективи — ваше завдання помітити і скористатися. Не менш важливий і повноцінний відпочинок - присвятіть достатньо часу для здорового сну і розслаблюючим хобі. Розвиваючі книги можна замінити художньою літературою.

Близнюки

Всі раніше не ясна, почне прояснюватися. Вирішаться дилеми, гордиевы вузли розв'яжуться і опаде до ваших ніг самі собою. Сьогодні корисно приділити увагу кар'єрному зростанню.

Рак

Вам вдасться порадувати близьких змінами на краще як у собі, так і в навколишньому вас просторі. Але не зупиняйтеся на досягнутому — чим більше позитиву і світла ви подаруєте, тим більше отримаєте у відповідь.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Лев

Погоджуйтеся на заходи, про які сьогодні дізнаєтеся — вони найбільш позитивним чином вплинуть на ваше майбутнє. Це може бути як вечірка, так і ділова нарада. Акуратніше на особистому фронті — вся сфера відносин зараз нагадує мінне поле, де ви — сапер без права на помилку.

Діва

Не бійтеся змін і рішуче покидайте зону комфорту — ви давно переросли, і тут вам робити нічого. Відповідально ставтеся до обіцянок, які даєте. Сьогодні варто подбати про репутації і доброго імені.

Терези

У вас вийде здійснити всі плани, які ви намітили. Проте астрологи радять уникати великих компаній. Исина прийде в самоті. На любовному фронті все добре - ви нарешті завоюєте серце, яке, можливо, тривалий час залишалося до вас глухим.

Скорпіон

Зосередьтеся на проблемах, які можете легко вирішити, а на все інше не звертайте уваги. Тримайтеся подалі від людей, які вам не до душі, і не майте з ними ніяких спільних справ. До вас можуть тягнутися особистості з поганими помислами і кримінальними замашками.

Стрілець

Ви старанно трудилися всю тиждень, і тепер, нарешті, отримаєте усю нагороду. Присвятіть час собі. Якщо ви давно хотіли придбати, з кимось зустрітися або кудись сходити, не відкладайте. День сприятливий для зав'язування нових відносин.

Козеріг

Зараз хтось буде потребувати вашої допомоги. Навіть якщо ви не горите бажанням надати послугу, не відмовляйте в проханні. Сказати тверде «немає» можна лише в тому випадку, якщо у вас попросять у борг, а ви або не дуже довіряєте прохачеві, або не маєте фінансових можливостей.

Водолій

Зараз на вашому шляху може виникнути безліч перешкод, подолати які буде досить важко. Але утримайтеся від будь-яких проявів злості та агресії. Як тільки ви почнете виходити з себе, навколо вас виникне атмосфера нерозуміння і протистояння.

Риби

Зірки збираються влаштувати вам серйозний іспит, і від того, як ви здасте, буде залежати розвиток подальших подій. Уникайте кардинальних змін у будь-яких сферах своєї діяльності. Намагайтеся не конфліктувати з тими, кого любите. Краще зайвий раз промовчати, ніж з'ясовувати стосунки.