Цілий статок на зап'ясті - ексголову НБУ Смолія "спіймали" на розкішному житті

Цей тиждень без сумніву належить Якову Смолію: його відставка з позиції голови НБУ обговорювали абсолютно усі, тепер же зірка усіх новин “засвітився” із годинником Patek Philippe за 42 тисячі доларів на руці.

Яків Смолій, фото: Уніан
Яків Смолій, фото: Уніан

В'їжджати заборонено: в аеропорту Афін 17 українців "кинули" в ізолятор

В аеропорту Афін затримали 17 мешканців України, які прилетіли до Греції з Києва, через заборону на в’їзд до ЄС громадянам третіх країн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Як відзначається, українці прибули до грецької столиці у суботу ввечері двома рейсами: авіакомпанії Ryanair (вилетів із "Борисполя" о 18:00) та авіакомпанії Wizz Air (вилетів о 18:45 з аеропорту "Київ"). Щоправда, під час паспортного контролю жителям України було відмовлено у в’їзді в країну і затримано.

Монемвасія (Греція), фото: vsviti.com.ua
Монемвасія (Греція), фото: vsviti.com.ua

"П**дять наші гроші" - стадіон в Южному підмочив репутацію Зеленського та перетворився на поле для водного поло

Стадіон в місті Южне, який нещодавно був відкритий президентом України Володимиром Зеленським, після потужного дощу перетворився на озеро.

Варто зауважити, що на днях український лідер в рамках робочої поїздки в Одеську область взяв участь у відкритті реконструйованого стадіону школи № 1 міста Южного. Відновлення даного стадіону було здійснено в рамках програми "Велике будівництво".

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента

Знаменитий Поплавський підчепив кілька "тьолок" та зізнався, що полюбляє пити: "Повернувся в дитинство"

Відомий український артист та ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайла Поплавського зізнався, що полюбляє пити молоко у власному селі та похизувався коровами.

Поплавський, фото: Instagram
Поплавський, фото: Instagram

Вибори вже не за горами: майбутній кандидат в депутати вирішив "підкупити" пенсіонерок гниллю

На Закарпатті один з кандидатів в депутати вже розвернув передвиборчу кампанію та почав роздавав пенсіонерам продуктові набори із зіпсованими продуктами.

Гречка, фото: Pixabay
Гречка, фото: Pixabay