У понеділок, 6 липня, на території України буде спекотно. За прогнозами синоптиків Українського гідрометцентру, наступного тижня українці зможуть трохи відпочити від спеки — пекуче сонце ненадовго змінить дощ та грози. Температура повітря вдень з 34°С впаде до +27°С, а вночі — до +16 градусів.

спека в Харкові, скріншот з відео
спека в Харкові, скріншот з відео

Так, у понеділок, 6 липня, вночі без опадів, а вдень сонячно. Денна температура коливатиметься у межах +32..+34 градусів, нічна — +17..+19°С.

У вівторок, 7 липня, вночі без опадів, а вдень дощ та грози. Денна температура залишиться на рівні +32..+34 градусів, а нічна зросте до +19..+21°С.

У середу, 8 липня, вночі також без опадів, а вдень дощі із грозами. Денна температура знизиться до +25..+27 градусів, а нічна залишиться на рівні +19..+21°С.

У четвер, 9 липня, вночі дощ, а вдень дощ із грозою. Денна температура залишиться на рівні +25..+27 градусів, а нічна знизиться до +14..+16°С.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У п’ятницю, 10 липня, вночі та вдень без опадів. Денна температура становитиме +25..+27 градусів, а нічна — +14..+16°С.

Упродовж тижня швидкість вітру коливатиметься в межах 3-8, 5-10 та 7-12 м/с.

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube

Похолодання прийде у Київ 8-го липня, температура повітря може обвалитися до +19, +20 градусів. Різка зміна погоди! На Півдні, Сході та в Центрі України сильна спека послабне впродовж 9-10 липня.

А поки що - панамки, лимонади, холодні малосольні огірки, захисні креми і поза морської зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 5 липня приготувала стихійні гойдалки українцям – від спеки до дощів з грозами.

Як повідомляв Знай. ua, спека продовжить гризти "тридцадками" українців – синоптик дала прогноз на найближчі дні.

Також Знай. ua писав, що над морем в Кирилівці відкрився "портал" до Бога.