Цими днями президент України Володимир Зеленський провів серію робочих зустрічей в Одесі, проте не втримався і поєднав роботу з відпочинком. Українським журналістам стали відомі деталі люксової мандрівки президента.

Про це пише видання "Антикор".

Володимир Зеленський з моряками в Одесі, фото YouTube
Володимир Зеленський з моряками в Одесі, фото YouTube

Володимир Зеленський зупинився у готелі “Немо”, в якому був і до цього. Він заселився у президентський люкс розміром 80 квадратних метрів. Ціна за добу проживання у цьому номері становить близько 20 тисяч гривень. Номер має джакузі та терасу з видом на море. В мережу “втекли” фотографії президента, який купається у басейні, що належить готелю. Крім того, відомо, що він встиг скупатись і в морі: тим більше, що готель “Немо” має власний пляж і вихід до моря, адже готельний комплекс побудували на відстані 100 метрів до води. Це, за словами ексдепутата Борислава Берези, є незаконним, адже закон України забороняє будувати на такий відстані від берегової лінії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з офіційним розкладом справ президента, він мав близько шести годин вільних від справ, відведених під відпочинок.

Розпорядок президента, фото Антикор
Розпорядок президента, фото Антикор

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимир Зеленський підписав законопроект, який передбачає скасування кримінального покарання за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський вирішив віддячити поліцейських за дієве дотримання карантину.

Також Знай.ua писав, що Зеленський похвалився, як дотримується карантину з... Одеси: "Де Біллі Айліш загубив?"