Тиждень 6-12 липня для всіх знаків Зодіаку передбачає успіх у всіх починаннях, але зв однієї умови — вам потрібно ретельно спланувати всі кроки на шляху до досягнення мети. Тепер зупинимося на кожному знаку Зодіаку докладніше.

Овен (21 березня – 20 квітня)

На цьому тижні не витрачайте час даремно — бесіди з непотрібними людьми і посиденьки після роботи ні до чого не приведуть. Також, намагайтеся на цьому тижні давати оточуючим про себе мінімум інформації, оскільки вона може зіграти проти вас. Контролюйте, кому і що говорите. Уникайте великих покупок. Наприкінці тижня вас чекає приємне романтичне знайомство.

Сприятливий день: 7 липня

Несприятливий день: 12 липня

Телець (21 квітня – 20 травня)

На цьому тижні у вас буде достатньо натхнення та сил, щоб не просто робити свою роботу, а стати в ній ентузіастом і новатором. Ви звернете на себе увагу начальства і ваші зусилля будуть оцінені по достоїнству. Але є невелика умова — ви повинні грамотно витрачати свої сили, щоб не вигоріти раніше часу. У сімейних відносинах панують мир, гармонія і комфорт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сприятливий день: 6 липня

Несприятливий день: 7 липня

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Завзятість, сила і енергійність, властиві вашому знаку, дадуть можливість згортати гори у всіх сферах свого життя. Однак не слід забувати про обережність і почуття міри. Цей тиждень несприятлива для дієт, занять спортом, туризму і поїздок — краще залишайтеся вдома і побережіть себе. Не перевтомлюйтеся, якщо перед вами стоїть велика мета, то краще “їжте мамонта за біфштексів”. У середу і четвер присвятити максимум часу роботи — це принесе відмінний фінансовий “фідбек”.

Сприятливий день: 11 липня

Несприятливий день: 12 липня

Гороскоп, фото tsn.ua
Гороскоп, фото tsn.ua

Рак (22 червня – 22 липня)

На цьому тижні Раки будуть відчувати зрадницьку втому. Здається, все почало валитися з рук з самого понеділка? Не засмучуйтесь, вам просто потрібен відпочинок. Візьміть відпустку, а якщо немає такої можливості — то позачергової вихідний, і займіться тим, що дійсно любите — це допоможе відновити енергію і сили. У любовних стосунках, ви можете зіткнутися з ревнощами другої половинки. Присвятіть коханій людині більше уваги і доведіть, що він у вас єдиний.

Сприятливий день: 6 липня

Несприятливий день: 8 липня

Лев (23 липня – 23 серпня)

Головну небезпеку для Левів на цьому тижні несуть лукаві люди. Будьте обережні в спілкуванні, і не поспішайте відкривати душу навстіж всім підряд. Швидше за все, на роботі є “доброзичливці”, які претендують на ваше місце і вашу репутацію. Вам заздрять, але це не привід на цьому тижні ударятися в параною і уникати всіх. Вечори в компанії перевірених роками і різними життєвими ситуаціями друзів — ваша панацея від нудьги і відчуття розгубленості. На любовному фронті вирують пристрасті — можливо, ви і самі будете втягнуті в любовний трикутник.

Сприятливий день: 9 липня

Несприятливий день: 10 липня

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Новий тиждень принесе Дівам зміни. Якщо ви запланували подорож, то цілком ймовірно, що в період вашого відпочинку у вас виникне новий захоплюючий роман. Відносини з керівництвом та колегами покращаться, вам можуть запропонувати підвищення зарплати, або ж запропонують цікавий високооплачуваний проект. Не бійтеся брати на себе відповідальність.У суботу імпульсивність і впертість можуть посварити вас з близькими людьми.

Сприятливий день: 12 липня

Несприятливий день: 7 липня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Внутрішньо Терези на цьому тижні будуть дуже напружені. Вам обов'язково потрібно знайти спосіб розслабитися. На роботі ви будете голосно заявляти про свої амбіції. Прикладіть всі зусилля, щоб бути першими і кращими в усьому, чим ви займаєтеся. Не бійтеся купити щось дороге, якщо ви зробите покупку на цьому тижні – то річ прослужить вам дуже довго.

Сприятливий день: 10 липня

Несприятливий день: 12 липня

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонам потрібен відпочинок. Вам про це кричать всі навколишні: батьки, друзі, колеги. Надлишок роботи лише погіршить ситуацію. Вам варто виділити декілька днів на відпустку. Повірте, прогулянки і нові місця зарядять вас новою енергією.

Фінансів буде вистачати вдосталь і на подорожі, і на все, що ви вирішите придбати. Астрологи рекомендують Скорпіонам подбати про зір.

Сприятливий день: 9 липня

Несприятливий день: 11 липня

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень для Стрільців може здатися трохи непередбачуваним. У вас можуть виникнути проблеми в сім'ї і на роботі. Не засмучуйтеся, через деякий час все пройде. Будьте стриманими і не розвивайте конфлікт.

У середині тижня робота буде йти добре, вам все буде вдаватися. Якщо ви давно планували змінити дизайн у своїй кімнаті – найвдаліший час змінити свій улюблений куточок. Також тиждень вдалий для шопінгу. Порадуйте себе новим і модним одягом.

Сприятливий день: 9 липня

Несприятливий день: 11 липня

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Козероги на цьому тижні в поганому настрої і всіляко будуть зачіпати оточуючих. На початку тижня ви будете робити трошки необдумано. Втім не варто займатися самоосудом. Ваш настрій покращиться з плином подій, які прийдуть у ваше життя.

На вихідних ви будете сповнені сил, так що вам захочеться зробити вдома генеральне прибирання, зробити всі справи, які у вас накопичилися і закрити всі гештальти. Якщо ви виділите час на фізичні навантаження, то будете перебувати в тонусі та доброму настрої.

Сприятливий день: 9 липня

Несприятливий день: 11 липня

Водолій (21 січня – 20 лютого)

На початку тижня Водоліїв чекає можливий емоційний удар. Ви загубитесь у власних мріях, і навіть найпростіші завдання стануть для вас важким випробуванням. Ваша навколишнє середовище буде шокувати вас своєю поведінкою. Вам потрібно зібрати всі сили в кулак, зателефонувати до найближчих друзів, зустрітися з ними і заспокоїтися.

У середині тижня вам захочеться внутрішніх змін: змінити зачіску або оновити гардероб. Приділіть час своїм друзям, зустріньтеся з ними за чашкою кави, поговоріть про речі, які вас турбують.

Сприятливий день: 12 липня

Несприятливий день: 7 липня

Риби (21 лютого – 20 березня)

Тиждень для Риб принесе безліч дрібних проблем, які обов'язково треба вирішити. Можливо, ви витратите багато сил і енергії, які вже не повернуться. Знайдіть час для себе: подумайте про відпочинок, здоров'я і будинок. Великою втіхою для вас стане ваша друга половинка, яка буде наділяти вас Вірою на нові звершення. Також астрологи рекомендують Рибам подбати про здоров'я — більше бувайте на свіжому повітрі, не вживайте в їжу шкідливих продуктів, уникайте фізичного та емоційного перенапруження.

Сприятливий день: 10 липня

Несприятливий день: 12 липня

Джерело