Національний банк ПриватБанк потрапив у неприємну ситуацію з коштами клієнта. Так, на сайті Мінфіну розмістили відгук під назвою "Ручний приват".

За словами клієнта, із рахунку на чотири дні пропала відчутна сума грошей, а потім як пропала, так і повернулась - "внікуди і нізвідки".

"На 4-й день нам УРА повернули зниклі 3 565 000 грн. Вони зникли внікуди, так і повернулися з нізвідки. Знайшлися. Без додаткових коментарів. Просто повернулися туди, звідки вони були відправлені. Таке враження, що цих 4 днів не було. Що хочуть, те і роблять з нашими грошима. Це ж Приват! Ми супер потужна фін установа. Найнадійніша. Обережно Приват! Продовжуємо читати законодавство...", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

У фінустанові також не забарились і прокоментували дану ситуацію: "Раді, що Ваше питання успішно вирішено. У разі виникнення додаткових питань Ви завжди можете звернутись до нас приватним повідомленням — будемо раді допомогти у вирішенні питання".

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс не менше 30 грн: як відставка Смолія позначиться на житті українців.

Знай.uа писав, главу Нацбанку Якова Смолія відправили у відставку.