Складно повірити, але сотні, а може й тисячі українців живуть в закинутих недобудовах і не втрачають надії. Чи є у них шанси не стати бомжами?

Заморожені будівництва по Україні, на жаль, не дивина. Бетонна коробка без води і каналізації, але… увечері в одному з вікон одного з таких будинків постійно горить світло. У замороженій висотці без благ цивілізації живуть люди.

новобудова, ілюстративне фото з вільних джерел
новобудова, ілюстративне фото з вільних джерел

Двоє наукоців у Києві поселились у багатоповерхівку, яку забудовник не здав і комунікацій там жодних.

Вода тут - найцінніше. "Намагаємось менше готувати не тому, що важко, а тому, що, щоб помити посуд, треба принести воду, а потім винести, - розповідає пані Галина. – Ви ніколи не помічали, скільки води йде на одну чашку? А ми знаємо. Я точно знаю, що одним літром води можна прийняти душ з милом". Прийняти ж ванну – розкіш.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Новобудова
Новобудова

"Я дозволила собі ванну з пінкою один раз. Чоловік сказав: "Плювати, я тобі наношу! І наніс мені ванну води. Підігрівав її, а потім виносив. Коли я побачила, яким він був після тієї ванни, я сказала: "Нє, не хочу таких радостей".

Попри таку ціну води, родина запрошує ТСН.Тиждень випити чаю.

У будинку каналізацію обрізали. Одинадцять років подружжя не лише живе тут, а й охороняє інші квартири. Ще вони домоглися, аби їхній будинок передали іншому забудовнику. Сюди прийшла "Аркада". Знову запрацювала техніка. Аж раптом будівництво знову завмерло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчани викупалися під "душем" в під'їзді багатоповерхівки - це не дощ, а дождяра.

Як повідомляє портал "Знай.ua", сотні харків'ян залишили без води і світла - ні приготувати, ні помитися.

Також "Знай.ua" писав, що з українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири.