Національний поштовий оператор, компанія "Укрпошта" попала у неприємну ситуацію. Українці побачили процес відвантаження посилок у фірмовий автомобіль і зняли цей кошмар на відео. Так ось чому нам приходять розбиті вази і потрощені бокали.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Perepichka News.

Укрпошта, фото Укрпошта
Укрпошта, фото Укрпошта

"Безглузда і нещадна "головна пошта країни". В інтернеті опублікували інноваційний спосіб завантаження ваших дорогоцінних посилок Укрпоштою. Боже, вимкни цей конвеєр", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що глава національного поштового оператора, компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський поділився інформацією про свої доходи. Тепер українці дізнаються, скільки насправді заробляє мультимільйонер-листоноша.

Справа в тому, що на початку року розгорнувся неабиякий скандал про його величезну заробітну плату в 1 мільйон 24 тисячі гривень за один місяць. Керівник підприємства повідомив, скільки насправді він заробляє. За його словами, це 47 тисяч гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, глава "Укрпошти" мультимільйонер Смілянський плачеться про маленьку зарплату - "Раніше я отримував...".

Як повідомляв Знай.uа, клієнтка Укрпошти поскаржилася на "зажаті" гроші, таке може трапитися з кожним - "Оформляли в особистому..."

Знай.uа писав, автофіксація "заробила" - українець отримав "лист щастя" замість власника іншої "тачки".