У Пенсійному фонді України спрямував на виплату липневих пенсій ще 5,2 млрд гривень.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці.

"06 липня 2020 року Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій липня. На пенсійні виплати спрямовано 5,2 мільярда гривень. З початку місяця профінансовано пенсій на суму 8,9 мільярда гривень", - йдеться в повідомленні.

Також, як відзначається, виплату пенсій буде проведено у визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку.

Пенсіонери, фото з вільних джерел
Пенсіонери, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зауважити, що у Україні з 1 липня підвищили мінімальний прожитковий мінімум до 2118 гривень. Завдяки цьому у деяких категорій пенсіонерів зросла пенсія.

Зокрема, соціальна пенсія зросла до 1712 гривень. Її отримають ті українці, які досягли пенсійного віку, але не напрацювали досить стажу для отримання соціальної виплати.

Крім того, перерахували й щомісячні виплати для тих, хто має більше необхідного стажу для отримання пенсії: стаж понад 35 років для чоловіків, і понад 30 років - для жінок. Такі пенсіонери отримають 1% надбавки від мінімальної пенсії за кожен додатковий рік. Зараз ця сума становить - 17,12 гривні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці зможуть міняти ім'я і прізвище.

Як повідомляв Знай. ua, що буде з пенсіями та зарплатами з 1 липня.

Також Знай. ua писав, що українцям підвищать мінімальну зарплату.