В Пенсійному фонді направили додаткові гроші на липень

У Пенсійному фонді України спрямовано на виплату липневих пенсій ще 5,2 млрд гривень. Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці. Також, як відзначається, виплату пенсій буде проведено у визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку.

Пенсіонери
Пенсіонери

Відомий астролог передрік швидку загибель Путіна

Лідеру країни-агресора Володимиру Путіну залишилося вже недовго творити зло — його дні лічені. Відомий український астролог Влад Росс напророчив Путіну швидку смерть і попросив повідомити цю новину всім, кому лише можна. Про це він написав на своїй сторінці у facebook. За словами астролога, Путіну залишилось жити не більше двох років.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Любителям покурити загрожують космічні штрафи

У Верховній Раді України зареєстрували проєкт закону, який передбачає збільшення штрафів за викинутий недопалок. Зокрема, спроба позбутися викуреної цигарки може коштувати українцям понад дві з половиною тисячі гривень, згідно з умовою про асоціацію з ЄС.

Чоловік курить, фото: Getty Images
Чоловік курить, фото: Getty Images

Доктор Комаровський розповів про зміни у вимогах ВООЗ

У ВООЗ переглянули свої підходи до носіння масок. Про те, як і де потрібно носити маску, розповів відомий український лікар, педіатр Євген Комаровський. Носити маску на вулиці — це неправильно. Лікар пояснив, чим керувались у ВООЗ, змінюючи свою позицію щодо носіння масок.

Доктор Комаровський, скрін з відео
Доктор Комаровський, скрін з відео

Секретар РНБО зробив заяву про російську та необхідність другої державної мови

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що в країні повинна обов'язково бути збережена українська мова як єдина державна, щоправда, з дитинства громадяни повинні вивчати другу мову – англійську.

Скріншот з відео
Скріншот з відео