У середу, 8 липня, по всій Україні очікується тепла погода. Сонячно буде на Заході, дощі та спека на Сході. Такий прогноз склали синоптики Укргідрометцентру.

На Заході протягом дня буде сухо, мінлива хмарність. Температура повітря там не підніматиметься вище +23 градусів.

Трохи тепліше буде в Центрі і на Півдні – до +28 градусів. У Криму прогнозуються грози, але температура залишиться високою – +28 +30 градусів. У Луганській і Донецькій областях стовпчики термометрів покажуть +29 +33 градуси.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

До речі, на Сході і Півдні грози затримаються лише на один день, а вже з 9 липня знову буде сонячно. На Заході навпаки – лише один день без опадів.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

У Києві в середу буде сонячно і тепло. Опади можливі лише вночі, а вдень температура повітря в столиці буде в межах +21 +23 градуси.

погода на 8 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди в Україні

8 липня вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців. Наші пращури помітили, що з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.