Спекотна липнева погода надасть українцям можливість насолодитися свіжим прохолодним повітрям. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. За словами метеоролога, атмосферний фронт прийде на лівобережжі, і практично по всій території центральної та східної України пройдуть дощі.

під дощем, скріншот з відео
під дощем, скріншот з відео

В інших регіонах нашої країни збережеться суха. але при цьому комфортна температура.
Діденко заявляє, що в Київській, Житомирській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях завтра буде без опадів. В інших регіонах, особливо на Сумщині, Полтавщині, Харківщині, Луганщині висока ймовірність грозових дощів з градом і шквалами. Температура повітря в середу в більшості регіонів нашої країни буде на рівні 20-26 градусів вище нуля. На заході прохолодніше, до 24 градусів. Зате на сході, незважаючи на ймовірність дощів, стовпчики термометрів піднімуться до +33.

У Києві завтра істотних опадів не очікується. Ймовірність є тільки в нічний або ранковий час, якщо атмосферний фронт буде рухатися повільніше очікуваного. Температура повітря в столиці складе 22-23 градуси вище нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "буде пекти" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.