Блогер Анатолій Шарій так довго і успішно “воював” з Україною, що навіть примудрився заробити собі на віллу. Причому не де-небудь, а в Барселоні. Як пишуть ЗМІ, орієнтовна вартість цієї нерухомості становить 1 мільйон євро. Сам Шарій заявляє, що вілла коштує втричі більше.

Причому Анатолій явно любить комфорт. Житлова площа вілли – 161 м2, а підвалу – 69 м2. Є де розвернутися. Більше того, біля будинку є земельна ділянка з садом, площею 5.2 сотки.

Вілла Шарія, фото Слідство Інфо

При цьому “політик” не вважав за потрібне вказувати, звідки у нього взялося це майно. В офіційних джерелах зазначено, що він займається тільки “дистанційної політичною діяльністю” і “блогінгом”. Очевидно, у Анатолія дуже хороші донатери.

Шарій - любитель жити з комфортом

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Сам Шарій прокоментував цю інформацію, і підтвердив, що вілла дійсно є. Правда, він уточнив, що реальна її вартість не 1 млн євро, а приблизно 3 млн. При цьому Шарій заявив, що перед іспанськими органами він уже відзвітував за це майно.

Вілла Шарія, фото Слідство Інфо

Як повідомлялося раніше, 15 червня в Києві проходило два паралельні мітинги прихильників і противників проросійського блогера Анатолія Шарія. Через два дні на станції метро «Театральна» сталася бійка з участю чоловіків, одягнених в одяг з символікою блогера. 23 червня в Житомирі голову міського осередку партії Шарія побили, після того як він бризнув сльозогінним газом в обличчя ветерану АТО.