В акваторії Чорного моря пройшов збір-похід кораблів, катерів і суден ВМС ЗС України. Військові відпрацювали дії з відбиття нападу противника в морі і того, як надати допомогу судну, що терпить лихо. Про це прес-служба ВМС ЗС України в Facebook.

"Мета – відпрацювання елементів бойової підготовки, злагодженості підрозділів різнорідних сил і демонстрація їх присутності в Чорноморському регіоні", – відзначили в прес-службі.

Військові кораблі ВМС ЗС України, фото: прес-служба відомства
Військові кораблі ВМС ЗС України, фото: прес-служба відомства

Відомство зазначає, що у заході взяли участь крім корабельно-катерного складу підрозділу морської піхоти, морський та тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України.

"Особовим складом учасників було відпрацьовано ряд тактичних вправ, серед яких висадка морського десанту на необладнане узбережжя в умовах панування противника в морі і в повітряному просторі, ведення мінно-загороджувальних дій, захист морських комунікацій, недопущення блокування пункту базування тощо", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В акваторії Чорного Моря відбувся збір-похід кораблів катерів та суден Військово-Морських Сил Збройних Сил України...

Geplaatst door ВМС ЗС України op Woensdag 8 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, десантний корабель ВМС США USS Portland лазером збив літальний апарат.

Як повідомляв Знай. ua, СБУ затримала віроломного командира бойового корабля.

Також Знай. ua писав, що російська субмарина з ядерною зброєю отримала ім'я видатного українця.