Літо нарешті вступило в свої права, і регіони України охоплює спекотна погода. У зв'язку з цим значно підвищуються ризики захворювань від неякісних продуктів, які зберігаються в неналежних умовах. Деякі з них можуть стати причиною летального наслідку. Один з таких випадків стався у Дніпропетровській області, передає Telegram-канал "Чорний список".

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Житель П'ятихаток вирішив розслабитися в спекотний літній день, і випити пива. І не було б нічого незвичайного, якби він не вирішив закусити в'яленою рибкою. На жаль, риба була “з сюрпризом” у вигляді збудника ботулізму. Через кілька годин йому стало погано. Викликали швидку, чоловік отримав дозу сироватки, однак було вже пізно. Ще через кілька годин він помер.

Міністерство охорони здоров'я знову закликає українців до пильності та дотримання заходів обережності. Через ризиків ботулізму краще не їсти консерви і в'ялену рибу невідомого походження. Навіть покупка цих продуктів у супермаркеті не гарантує безпеку.

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, "Знай.uа", писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.