У четвер, 9 липня, по всій Україні погода очікується теплою, у багатьох регіонах України буде сонячно та сухо. При цьому в західні області України, а також на Київщину, Сумщину і Житомирщину прийдуть дощі.

Найтепліше буде в південних областях, там температура підніметься до +25 +28. Такий прогноз склали синоптики Укргідрометцентру.

Прохолоду відчують жителі Західної України, де стовпчики термометра покажуть до +20 +23 градусів. Трохи вище буде температура на Закарпатті – +23 +25.

Дощі можливі на Львівщині, Тернопільщині, Волині, Івано-Франківщині, Буковині, Закарпатті. Також парасольки краще прихопити з собою жителям Сумщини, Київщини, Житомирщини, пише синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У Києві в четвер теж дощитиме. У столиці температура повітря знизиться до +20 +22 градусів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"До вихідних знову стовпчики термометрів, як дурні кошенята, вирвуться і поженуть вгору, до +28 +31 градуса, проте кішка-атмосфера швидко притисне їх лапою, і тому з наступного тижня, швидше з вівторка, температура повітря повернеться в комфортні межі", – повідомила Діденко.

Свіже повітря, яке прорвалося в Україну, погостює й завтра, 9-го липня. Температура повітря впродовж дня очікується в...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 8 juli 2020

Народний прогноз погоди в Україні

9 липня відзначається день ікони Тихвинської Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять преподобного Давида Солунського. Щоб дізнатись погоду, у минулі часи слідкували за травою: якщо вранці вона суха, на ніч слід чекати дощу.

погода на 9 липня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, коли літо "пектиме" по повній – синоптик назвав найспекотніший місяць 2020 року.